Onze project controller zorgt dat alles op rolletjes loopt

Bent u op zoek naar een project controller die ervoor zorgt dat het gehele project op rolletjes verloopt? Wij zorgen er voor dat er een professionele project controller aan uw project wordt gekoppeld. Deze zal eerst een inschatting maken van de kosten en een globale planning opstellen. Gedurende het gehele project zal onze controller proactief te werk gaan, door continue te monitoren of alle doelen worden behaald. Om de doelen te behalen wordt ervoor gezorgd dat er zo min mogelijk kosten worden gemaakt. Door een project controller in te schakelen bent u ervan verzekerd dat deadlines worden behaald en kosten worden geminimaliseerd. Voor welk project wilt u graag een controller inschakelen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Project controller

Project controller zorgt voor risk management

De gang van zaken bij de meeste projecten is dat dingen niet zo lopen als op voorhand is bedacht. Onze project controller heeft daarom geruime ervaring opgedaan met risk management. Hierdoor monitort hij continue eventuele risico’s waardoor deze zo min mogelijk gevolgen hebben voor het budget en de planning. Ook zorgt hij ervoor dat risico’s later in de planning zoveel mogelijk worden voorkomen. Verder heeft hij veel ervaring met change management. Wanneer er toch wijzigingen zijn in de planning zorgt de project controller ervaar dat er zo veel mogelijk dezelfde koers wordt behouden. Wilt u kennismaken met één van onze project controllers? Neem dan even contact met ons op!

Interim professional met financiële achtergrond

Bent u op zoek naar een project controller met een financiële achtergrond? Al onze interim professionals, zoals die project controller of interim business controller, hebben veel financiële ervaring. Zo hebben ze allemaal een financiële opleiding afgerond, en vele jaren werkervaring opgedaan. Hierdoor weten ze alle ins en outs van projectmatig werken en kunnen zij goed samenwerken met mensen van verschillende achtergronden. Wist u dat u ons ook als financieel adviseur in Roosendaal en omgeving kunt inschakelen? Vraag een kennismakingsgesprek aan door het contactformulier in te vullen. Dan bespreken wij hoe wij u op financieel gebied van dienst kunnen zijn. Onze financiële interim professionals staan klaar voor een nieuwe uitdaging.

Menu